CNC Kesim Fiyatları Kriterleri Nedir?

CNC kesim fiyatları neye göre belirlenir?

CNC kesim fiyatları, yapılan işin kalitesi, teslim süresi ve doğru yöntemle yapılması belirler. Yanlış yapılan iş, ziyan olan malzeme ve en önemlisi zaman kaybı en az fiyat kadar önemli, hatta fiyattan daha önemlidir. Cnc kesim kalitesini doğru tercihle doğru sonuçları alırsınız.

Düşünelim, teknolojisi eski makineyle 5-6 saat sürecek işe dakika üzerinden ekonomik fiyatlama yapılsa bile yeni nesil teknolojik bir makine ve doğru yöntemle aynı işi 1 saatte yaptığınızda fiyat yüksek ihtimalle çok daha uygun rakamlara gelecektir. Doğrusu aynı durumlar Lazer Kesim Fiyatları için de geçerlidir.

Esasen işletme standartlarını oluşturmuş, prensip sahibi, belirli plan çerçevesinde çalışan Efor Cnc size sürdürülebilir çözümler sunar. Partner olarak iş kalitenizin değişmemesi, termin tarihinde iş teslimi işletmemizin anayasasıdır.

Çizim Desteği

Malum, bilgisayar tabanlı makineler çizimlerin numerik kodlamaya dönüşmesiyle kesim yapabiliyor. Ahşap işleme sektöründe çizim ve proje desteği başarılı sonuçlar için oldukça önemli. Efor Cnc size bu konuda da mantıklı çözümler sunar.

Doğru Bıçak

Keskin

Kesim Kalitesi

Yüksek Standart

Doğru Yöntem

Püf Noktası

Deneyim

Gez, Göz, Arpacık

Doğru Ayar

İnce Ayar

Sihirli Formül

Kuyumcu Hassasiyeti

Teslim Süresi

İşler Yetişir

Dakik

Plana Uygun

CNC MDF PANEL
PANJUR KAPAK YATAK ODASIBALIK PULU KAPAK

Neredeyiz, Neler Yapıyoruz?

İstanbul’da Modoko Mobilyacılar Çarşısı civarındaki firmamızda 80 farklı dolap kapak modeliyle mobilya sektörüne hizmet veriyoruz. Bu modeller içinde Panjur Kapak  ürünlerimizle gamımızı genişletmeye devam ediyoruz.

Malum, panjur kapak yüksek hassasiyet isteyen bir üründür. İmalat yapılırken, malzemenin işlenmesi ve toplanmasındaki tüm aşamalarda titiz bir çalışma yapıyoruz.

Kapaklarda seren/kuşak diye tabir ettiğimiz dikey ve yatay kayıtlarla estetik görünümü bozmadan stabiliteyi sağlıyoruz.

Ahşap CNC Kesim Fiyatı
CNC Kesim Fiyatı bilgisi
3D OYMA KAPI GÖBEĞİ CNC Kesim Fiyatı nedir?

Hangi Malzemeleri Kullanıyoruz?

Genel olarak ürünlerimizde hammadde olarak Çamsan MDF kullanıyoruz. Uygulamanın çeşitliliğine bağlı olarak malzeme değişkenliği söz konusu olabilir. Cnc Kesim Fiyatları belirlenirken kesimde kullanılacak malzemenin türü ve et kalınlığı fiyatı etkileyen unsurlardır. Peki en ekonomik kesim hangi malzemedir? Yine uygulamaya bağlı olarak sırasıyla en ekonomikten pahalıya MDF, MDFLAM, Kontraplak, Masif Ahşap, Pleksi, Kompakt şeklinde sıralayabiliriz.

  • MDF
  • MDFLAM
  • TEKYÜZ MDFLAM
  • KONTRAPLAK
  • KOMPAKT