Cnc dolap kapağı çalışmalarında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar.

Cnc dolap kapağı için toplam kaliteyi sağlamak malzeme seçiminden başlıyor. Büyük üreticilerin sattığı MDF plakalardaki malzeme yoğunluğu ve sertliği doğal olarak fiyat farklılıklarını gündeme getiriyor. Fakat bu fiyat farkları özellikle boyalı işlerde büyük maliyet kalemi olarak karşımıza çıkmaz, şöyle ki;

Ekonomik malzemeyle kaliteli malzeme arasındaki kâr gibi gördüğünüz %15’lik fark aslında yüksek maliyettir. Nasıl mı?

Ucuz olsun diye yoğunluğu düşük kalitesiz MDF alırsanız ne kadar iyi bıçak kullansanız da kesim sonrası ortaya çıkan sonuç, tüylenen kordon ya da bıçak yolları ekstradan zımpara işçiliği gerektirecek.

Ayrıca mobilyacı olarak ne kadar iyi zımpara yapsanız da iş cilaya gittiğinde malzeme gözenekleri düşük yoğunluktan dolayı daha fazla cila taban malzemesi isteyecek.

Bununla birlikte cilacının işçiliği de artacak. Örneğin cilacı yüksek kalite malzemede M2 fiyatını 250 TL olarak belirlerken daha ucuz olan düşük yoğunluklu malzemede bu rakam 350-400 TL işin şekline göre belkide daha fazla olarak karşınıza çıkacak.

Özet olarak plakada 20-30 TL kâr ettiğinizi düşünürken hem kendiniz daha fazla işçilik yapacaksınız ki bu da adam/saat maliyeti, cilacı tarafında M2 olarak 100 TL civarı daha fazla ödeyeceksiniz.

BALIK PULU KAPAK

Nasıl Çalışıyoruz?

İşletme olarak öncelikle sürdürülebilir toplam kalite ve iş teslim süreci üzerinde hassasiyetle durdurduğumuz konulardır. Ürün gamımızdan seçeceğiniz modeli belirledikten sonra net ölçülerinizi bize ulaştırıyorsunuz. Özel ölçülendirelecek projelerde eskizlerde detay bilgilerini alıyoruz. Malzeme seçimi yapılır, onay sonrası sipariş formu iş takvimine eklenir ve teslim tarihini alırsınız. ortalama termin bir haftadır.

CNC DOLAP KAPAĞI
İŞLETME

Verimlilik, kalite ve sürdürülebilirlik açısından doğru işletme seçimi.

OPERATÖR

Tecrübeli operatörle çalışma avantajı.

MAKİNE

Yüksek hassasiyetli makineyle detaylı işlerin yapılabilmesi.

MALZEME

Kaliteli malzemeyle sorunsuz iş  ve yüksek kalite.

BIÇAK

Operatörün uygun konfigürasyon ve kaliteli bıçakla çalışması.

Sonuç

Efor Cnc olarak tavsiyemiz Çamsan‘ın birinci kalite MDF plakalarını kullanmak. Ortaya çıkan cnc dolap kapağı görünümü kaliteli uygulaması rahat ve cazip maliyetli olacak.

Dolayısıyla Cnc Dolap Kapağı yaptıracağınızda bu detayları göz önünde bulundurmak ekonomik olup bütçenize katkıda bulunacak hem de toplam iş kalitesinin yükselmesi ve müşteri memnuniyeti olarak geri dönecek.